Haberde Bursa

50’den fazla sıcak soğuk içecek lezzeti tek makinede

27.09.2024
1
Cold brew kahveyi 5 dakikadan kısa sürede hazırlayabilen, dünyada ilk ve tek teknoloji: “Eletta Explore”

Kahve keyfinizi bir üst seviyeye taşımaya hazır mısınız? İtalyan kahve markası De’Longhi, 50’den fazla sıcak, soğuk ve cold brew demleme kahve lezzetlerini sayısız teknolojiyle donattığı “Eletta Explore” ile tek bir makinede sunuyor. Üstelik nerede olursanız olun uygulama üzerinden tek tıkla, evde sizi bekleyen sıcacık veya serinletici bir kahveyi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Kahve içmeden güne başlayamayanlar, kahvesiz olamayanlar, kahve çeşitlerinin inceliklerini keşfetmeyi sevenler ve geniş kahve zevki olanlar için De’Longhi, yeni Eletta Explore’u sunuyor.İster LatteCrema Hot ile mükemmel sıcak kahvenin tadını çıkarın ister ColdExtraction ile dakikalar içinde serinletici cold brew deneyimi yaşayın. Ya da 50’den fazla sıcak ve soğuk içecek çeşidininin tadını ev konforunda veya To-Go özelliği sayesinde hareket halinde çıkarın.

Dünyada ilk kez, 5 dakikadan kısa sürede demlenebilen cold brew!

Eletta Explore, asıl lezzetine ulaşması için normalde yaklaşık 24 saatlik bir demlenme süresi gerektiren cold brew kahveyi, 5 dakikadan kısa sürede demleyebilen ilk ve tek makine. Özel ColdExtraction Teknolojisi, en sevdiğiniz çekirdekleri otomatik olarak öğütüp sıkıştırarak ve ardından kahve dozunu oda sıcaklığındaki suyla çok düşük basınçta demleyerek tüm kahve nüanslarını bir fincan cold brew kahveye dönüştürüyor. De’Longhi’nin yarattığı LatteCrema & Cool Teknolojisi, sıcak veya soğuk, tercih ettiğiniz kahveyi tek tuşla dilediğiniz şekilde hazırlıyor ve süt bazlı kahveler için barista kalitesinde optimum mikro köpük oluşturarak yumuşak içim opsiyonu sunuyor. Tescilli Bean Adapt Teknolojisi sayesinde ise, hangi kahve çekirdeği çeşidini seçerseniz seçin, Eletta Explore ideal kahve lezzetini ve aromaları korumak için gerekli ayarları kolayca uyarlıyor.

Trafikteyken eve kahve siparişi

To-Go işleviyle Eletta Explore, aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı ana kahve boyutuyla, kahvenizi favori bardağınıza mükemmel bir şekilde doldurmanızı ve günün sizi götürdüğü her yere rahatça götürmenizi sağlıyor. Coffee Link Uygulaması sayesinde, kahve deneyiminize uzaktan kolayca erişebilirsiniz; Bean Adapt teknolojisiyle kahve ekstraksiyon parametrenizi ayarlayabilir, makinenizi kontrol edip bakımını yapabilirsiniz veya akşam trafikte kalmış olsanız bile, eve vardığınızda sizi bekleyen sıcacık bir kahveyle karşılaşabilirsiniz. Makine aynı zamanda renkli 3.5” TFT ekranı ve soft touch ikonları ile yepyeni kahve tarifleri keşfedip seçmeyi kolaylaştırırken, çıkarılabilir drip tepisi ve otomatik kendini temizleyen süt karafı kolay temizlik imkanı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>