Haberde Bursa

GHO Ailesi Başarı İçin Buluştu; Sektörde Hedef Büyüttü

22.10.2024
3

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) 4’üncü Yıl Sonu Buluşması, Didim Venosa Beach Resort & Spa’da gerçekleştirildi.

Yurt genelindeki ofislerinin katılımıyla düzenlenen ve 2 gün süren toplantılarda alanında uzman isimler GHO ofisleriyle sektördeki son yenilikleri paylaşırken; başarılı ofis ve gayrimenkul danışmanları da ödüllendirildi.

Eğitim programı kapsamında GHO Marka Geliştirme Yöneticisi Merve Tındoğan, GHO İnci Broker’ı Abdullah Tüfek, Filiz Çobanoğlu Eğitim ve Danışmanlık’tan Filiz Çobanoğlu, İstanbul Emlakçılar Odası Denetim Kurulu Başkanı Erkan Özgür ve Görünmez Hukuk Kurucusu Avukat Sefa Görünmez, marka yönetimi, iletişim, satış – pazarlama, yeni trendler ve mevzuatlar hakkında güncel sunumlar yaptı.

BAŞARILI OFİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim sonrasında düzenlenen gala gecesinde yıl boyunca elde ettikleri başarılarla göz dolduran GHO ofis ve danışmanları da ödüllendirildi.

Törende konuşan GHO Genel MüdürÜ Özkan Yalaza, “Bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz yıl sonu buluşmasında yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ofislerimiz Ege Bölgesi ağırlıklı olduğu için Genel Müdürlük binamızı da İzmir’e taşıdık. Sizlere daha rahat ulaşarak daha iyi hizmet sunmak için bu adımı attık. Sizlerden de Genel Müdürlük binamızı ve toplantı salonumuzu etkin kullanmanızı istiyoruz. Bu süreçte eksik kadrolarımızı tamamladık. Franchise Direktörü Senem Erkan ve Marka Geliştirme Yöneticimiz Merve Tındoğan, Asistan Sena Aslan da aramıza katıldı. Bir ay önce İç Anadolu Bölge Müdürü Ahmet Belligün de göreve başladı” diye konuştu.

Yalaza sözlerine şöyle devam etti: “Son 4 yıldır belli bir plan ve program çerçevesi içinde büyümeye devam ediyoruz. Taş Ev Türkiye markamızın performansında da gözle görülür bir artış oldu. En son Osmaniye ofisinin de aramıza katılmasıyla ofis adedimiz 33’e ulaştı. 140 gayrimenkul personeli ve 813 aktif portföyle çalışıyoruz. Yıl boyunca emek veren GHO ailesinin tüm bireylerine teşekkürlerimi sunuyor ve başarılarının devamını diliyorum”

HİZMET AĞIMIZI GENİŞLETECEĞİZ

GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır da, yıl boyunca yapılan çalışmaların değerlendirildiği bu toplantıda, ofislerinin bir araya gelerek başarılı çalışmaların ödüllendirildiğini söyledi.

Sektör adına zor bir yıl yaşadıklarını belirten Çalgır, GHO olarak yeni ofis ve danışmanlarla hizmet ağını genişlettiklerini ve başarı grafiğini daha da yükselttiklerini dile getirdi.

Çalgır şunları söyledi: “Sizin azim ve istekle çalıştığınızı görmek bizim için çok önemli. Aralık 2013’ten bu yana yatırım sürecindeyiz. Bu yatırımlar sırasında GHO’nun geleceğiyle ilgili planlamaları da yapıyorduk. Ödül alan ofislerimiz, brokerlarımız ve danışmanlarımız ne kadar disiplinli çalışırlarsa ve işlerine ne kadar önem verirlerse, nerelere gelebileceklerini bize gösteriyorlar. Önemli olan GHO’nun size her zaman artı bir kazandırması. Bu anlamda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz web sitesinden sosyal medyaya ve CRM sistemi, eğitimler ve pazarlama argümanlarına kadar gerekli tüm yatırımları yapmaya çalışıyoruz. Bizi diğer markalardan en fazla ayıran örnek kurumsal hizmetlerimizin ücretsiz olması. Bu hizmetlerden daha fazla kullanmanızı istiyoruz. Sizlerle aynı çatı altında hizmet vermek benim için bir gurur. Hedefimiz GHO’yu yurt çapına yayabilmek. Hatta Avrupa, Amerika ve diğer ülkelerde de bu çalışmaları yapabilmek. Yıl boyunca gösterdiğiniz başarılı performanslarının sonunda ödül alan herkesi de kutluyorum”

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

2024 yılında Türkiye Genelinde En Fazla Ciro Gerçekleştiren GHO Ofisi: 1. GHO Life Gayrimenkul, 2. GHO Yörükoğlu Gayrimenkul, 3. GHO Likya Gayrimenkul.

Türkiye Genelinde 2024 Yılında En Fazla İşlem Gerçekleştiren GHO Ofisi: 1.GHO Life Gayrimenkul, 2. GHO Adalılar Gayrimenkul, 3. GHO Likya Gayrimenkul.

2024 Yılında Türkiye Genelinde Profesyonel Ciro Kategorisi: 1. GHO Life Gayrimenkul Cem Acar, 2. GHO A Gayrimenkul Görkem Buran, 3. GHO Likya Gayrimenkul Emre Şahin.

2024 Yılında Türkiye Genelinde Profesyonel İşlem Kategorisi: 1. GHO A Gayrimenkul Ali Kunt, 2. GHO Likya Gayrimenkul Emre Şahin, 3. GHO A Gayrimenkul Görkem Buran – GHO Life Gayrimenkul Cem Acar.

2024 Yılında Türkiye Genelinde Gerçekleştirilen GHO Profesyoneli Recruiting Kategorisi: 1. GHO Life Gayrimenkul, GHO Pelit Gayrimenkul, 2. GHO Alfa Gayrimenkul, 3.GHO Nero Gayrimenkul, GHO Yörükoğlu Gayrimenkul

Bir Önceki Yıla Göre Cirosunu En Fazla Artıran Ofis Kategorisi: GHO Yörükoğlu Gayrimenkul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>