Haberde Bursa

EigenLayer Airdrop’un En Büyük Hak Sahiplerine İlişkin Önemli Bilgileri Yapay Zeka Raporu Tarafından Ortaya Konuldu

22.10.2024
2

EigenLayer Airdrop’un En Büyük Hak Sahiplerine İlişkin Önemli Bilgileri Yapay Zeka Raporu Tarafından Ortaya Konuldu

Web3 ekosistemleri için önde gelen küresel yapay zeka odaklı veri çözümleri sağlayıcısı 0xScope tarafından hazırlanan son rapor, EigenLayer airdrop’unun derinlemesine bir analizini sunarak platformun en büyük katkıcıları ve en büyük token alıcıları hakkında önemli ayrıntıları ortaya koyuyor. Ethereum staker’larının çeşitli merkezi olmayan uygulamaları (dApps) güvence altına almak için stake edilmiş ETH’lerini yeniden kullanmalarına olanak tanımasıyla bilinen EigenLayer, yakın zamanda gerçekleştirdiği 199,6 milyon EIGEN token airdrop’uyla bir kez daha Web3 dünyasının dikkatini çekti.

Önemli Bulgular:

Rapor, Puffer Finance ‘in, bütün Toplam Kilitli Değerin (TVL) %26,2 ‘sini temsil eden 429.000 ETH ile EigenLayer’ın TVL’sine en büyük katkıyı sağlayan kuruluş olduğunu vurgulamaktadır. Diğer büyük katkıda bulunanlar arasında 100.000 ETH (%6,1) stake eden Mantle Treasury‘nin yanı sıra Magpie, Renzo Protocol ve Kelp DAO yer alıyor. TRON’un kurucusu Justin Sun da EigenLayer’ın TVL’sine 104.001 ETH ile en önemli katkıda bulunanlardan biri olarak öne çıkıyor.

Token dağıtımı açısından Renzo Protocol, 199,6 milyon EIGEN airdrop’unun en büyük hak sahiplerinden biri oldu ve şu anda yaklaşık 13,9 milyon dolar değerinde olan 3,8 milyon EIGEN token aldı. Flow Traders ise 4,45 milyon EIGENtoken (piyasa oluşturma amacıyla 16 milyon $) aldı.

Diğer kayda değer alıcılar şunlardır:

  • Toplam airdrop’un %5,4’ünü temsil eden ve şu anda 39,5 milyon $ değerinde olan 10,81 milyon EIGEN token tahsis edilen EIGEN/WETH havuzları.
  • Yaklaşık 10,95 milyon dolar değerinde 3,0 milyon EIGEN token alan bir adresle Blockchain Capital.
  • Toplam airdrop’un %0,75 ‘ini oluşturan 5,48 milyon dolar değerinde 1,5 milyon EIGEN token alan Binance yatırım adresi.

En büyük bireysel hak sahiplerinden biri, 22,68 milyon $ değerinde 6,213 milyon EIGEN token tahsis edilen Justin Sun oldu. Sun, EigenLayer’a yeniden yatırılan 2 milyon EIGEN token’ı erkenden alırken, kalan token’lar iki HTX mevduat adresine aktarıldı ve bu da gelecekte olası bir satışla ilgili endişeleri artırdı.

0xScope CEO’su Phillip Torres bulgular hakkında yorum yaptı:

“EigenLayer airdrop, merkezi olmayan finansın evriminde çok önemli bir noktaya işaret ediyor. Analizimiz, Puffer Finance ve Justin Sun gibi etkili oyuncuların ekosistemi nasıl önemli ölçüde etkilediğini ortaya koyuyor. EIGEN token’larının dağıtımı konusunda şeffaflık sağlayarak, Web3 topluluğunu daha güvenli ve merkezi olmayan bir geleceği teşvik eden uygulanabilir analizlerle desteklemeyi amaçlıyoruz.”

Scopechat’in Analitik Araçları:

Raporda ayrıca, kullanıcıların EIGEN’i ve diğer binlerce dijital varlığı takip etmelerini sağlayan yapay zeka destekli bir platform olan Scopechat‘in olanakları da vurgulanmaktadır. Scopechat, token sahipliğinin yapısı, piyasa faaliyetleri ve diğer ölçütler hakkında kapsamlı bilgiler sağlayarak kullanıcıların hızla gelişen dijital varlık alanında gezinmelerine yardımcı oluyor.

Daha ayrıntılı bilgiler için, gerçek zamanlı token verilerini ve analizlerini keşfetmek üzere 0xScope’un Scopechat’ ini ziyaret edin.

0xScope Hakkında

200’den fazla global partneri ve 1 milyondan fazla kullanıcısı ile 0xScope‘un güçlü bir veri katmanı oluşturma taahhüdü, yapay zekanın Web3’e entegrasyonuna öncülük etmeye yardımcı olmaktadır. 9,5 milyondan fazla token, 29.764 proje ve 298 milyon etiketten oluşan en kapsamlı Web3 veri tabanı ile 0xScope, yapay zeka odaklı yeniliklerde sektöre öncülük etmeye devam etmektedir.

 https://www.0xscope.com

Twitter: https://x.com/ScopeProtocol

Telegram: https://t.me/Scope_Official

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>