İnşaat profesyonellerinden tam not alacak yeni halat sistemi
Bütünleşik hizmet kapsamıyla inşaat profesyonellerinin iş ortağı olmayı hedefleyen Hilti, sahada çalışmayı daha verimli, kolay ve güvenli hale getirmek için yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Gelenekselleşen Marketing Wave etkinliğinde piyasaya sunulacak MW Portfolyosu’nun lansmanını yapan şirket, zorlu inşaat sahalarına yenilikçi ve mobilitesi yüksek bir perspektif kazandırmayı amaçlıyor. Klasikleşmiş yöntemlere göre birçok avantaj sunan MW Halat Sistemi, binaların dayanıklılık performansını artıran Hilti Modüler Kanal Sistemleri’ne (MT) entegre edilerek inşaat profesyonellerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor.
Geleceği referansalan inovatif yaklaşımı, yeni nesil mühendislik anlayışı ve pazarda fark yaratan ürünleriyle sektörünün öncüsü olan Hilti, yeni portföyü ile inşaat sektörü için katma değer yaratmayı sürdürüyor. MW Portföyünde yer alan halat sistemleri, esnekliği estetikle buluştururken inovatif mühendislik anlayışıyla geliştirilen ve en hafif yüklerden en ağırlarına kadar entegre bir portfolyo sunuyor. EN61439 direktiflerine uygun olarak tasarlanan MW Halat Sistemleri, tüm beton ve çelik üzerine olan ankraj çözümleri ile çalışıyor.
Geleneksel yöntemlere göre 4 kat daha hızlı kurulum
Tüm askılama uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanan Hilti MW Portfolyosu; farklı aplarda çelik halatlar, ana bağlantı elemanları ve hataya yer veremeyecek kilitler içeriyor. Portfolyonun en önemli özellikleri arasında şantiyeye büyük esneklik getirmesi ve geniş bir yelpazede mekanik ve elektrikle ilgili tüm uygulamaların askılanmasına yardımcı olması yer alıyor. Çelik teller, mekanik, elektrik, havalandırma, aydınlatma gibi tesisatları askıya almanın en efektif ve pratik yolunu sunuyor. Geleneksel askılamalara göre çok daha pratik olan MW Portfolyosu ,zorlu ana malzemeler içinse çok daha esnek. MW Halat Sistemleri, dört kata kadar daha hızlı kurulum fırsatı sunarak maliyetten de tasarruf edilmesini sağlıyor.
Hareket özgürlüğüyle esnek, kullanım özgürlüğüyle estetik
Binada açık kalacak kısımlarda yapılacak askılamalar için neredeyse görünmez yapısıyla estetik bir görünüm oluşturan Hilti Halat Sistemleri mimarların da işini kolaylaştırıyor. Özel alet gerektirmeden kullanıma hazır kilitlerle kurulum gerçekleştirilebilen sistem, kesme veya germe gibi süreçleri de ortadan kaldırıyor. Hiçbir kesim ve sıcak çalışmaya gerek duymadığı için güvenliği maksimum seviyeye çıkaran Hilti Halat Sistemleri, busbar uygulamalarında da kullanılmak üzere tüm EN 61439direktiflerine uygun bir tasarıma da sahip. Sismik sınırlama uygulamalarında ise bağlantı ANSI/ASHRAE standart 171’e göre onaylanmış testleri bulunuyor. Üstelik uygulamalarda ve sismik sınırlamalarda kullanılacak tüm hesaplar, Hilti’nin gelişmiş mühendislik yazılımı PROFIS Engineering üzerinden yapılıp uygulanabiliyor. Yapısal bağlantı tasarım yazılımı sayesinde Hilti Halat Sistemleri, hatasız ve güvenli bir şekilde kurulabiliyor.
Yüzde yüz uyum, yüzde yüz çözüm
Lansmanı yapılan Hilti Halat Sistemleri, Hilti Modüler Kanal Sistemleri’yle birlikte uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Hilti’nin 360 derece hizmet anlayışına uygun olarak tüm çözümleri birbirleriyle entegre bir şekilde kullanılarak inşaat sahalarında maksimum performans gösteriyor. Bunlardan biri olan Hilti MT Modüler Kanal Sistemleri, tüm askılama ve destek sistemlerini tek bir teknolojide buluşturarak güncel yönetmeliklere uygun en verimli ve güvenilir teknolojileri bir araya getiriyor.3D yapılar için daha esnek kullanımıyla dikkat çeken sistem, Hilti Halat Sistemleri’nden maksimum performans alınmasını sağlayarak yüzde yüz uyum içinde kurulabiliyor.
Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında
Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 39 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 30 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Ekonomiye sağladığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde yer alıyor. 2014-2018yılları arasında “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” sıralamasında ilk 10 şirket arasında yer alan Hilti Türkiye ise 2021 yılında gerçekleştirilen Great Placeto Work anketinde çalışanlarının yüzde 91’i tarafından “çalışmak için harikabir yer” olarak değerlendirildi.