Haberde Bursa

Roca’dan yeni ve ödüllü Nu Armatür Koleksiyonu Akdeniz’den ilham alan canlı renkleri ve cesur tasarımıyla dikkat çekiyor

18.10.2024
2

Banyolar için inovasyonu odağına alarak armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, Studio Inma Bermudez’in imzasını taşıyan yeni Nu Armatür koleksiyonu ile kişisel alanlarda farklı tasarımlara uygun renk ve şekilleri eşleştirmeye imkan tanıyor. Prestijli iF Design Award 2024 ödülünün sahibi olan Nu Armatür koleksiyonu, aldığı ödüllerle de tasarım dünyasında dikkat çekiyor.

Banyo alanlarına teknoloji ve konforu aynı anda sunan, sektörün önde gelen markalarından Roca, geniş ürün portföyüne yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Son olarak, zengin ürün yelpazesine Studio Inma Bermudez’in imzasını taşıyan Nu Koleksiyonu’nu ekleyen Roca; yeni tasarım tarzlarına imkan sunmasının yanı sıra; uzun ömürlü ve verimli kullanımıyla su ve enerji tasarrufuna destek sağlıyor.

Renk alternatifleri ile farklı zevklere hitap ediyor

Akdeniz evlerinin yeşil kapıları, mavi pencereleri ve Barselona’nın modernist binalarının iç mekan tasarımlarından ilham alan canlı renkleri ve cesur yaklaşımıyla dikkat çeken Nu Armatür Koleksiyonu’nun tasarım temelini ve çıkış noktasını yuvarlak formlar oluşturuyor. Kobalt mavisi, nane yeşili, bal sarısı, everlux titanyum siyah, parlak beyaz ve krom gibi özgün farklı renk alternatifleri ile okul, restoran, cafe gibi farklı mekanlarda, eğlenceli tasarımlara uyum sağlıyor. Ayrıca, Pin, Dome ve Stripes kumanda kolu seçenekleriyle banyoları kişiselleştirmeye olanak tanıyan koleksiyon; yuvarlak mimari formu yansıtan Dome modeli ile davetkar ve güçlü bir görünüm oluştururken, eski stereo cihazlarında bulunan çizgili düğmelerden esinlenen ve silindirik formu ile ön plana çıkan Stripes, sadeliğini kabartmalı ve dokulu yüzeyinin dekoratif görüntüsü ile birleştiriyor. Pin ise, ince ve uzun kumanda kolu ile kuş benzeri bir formu andırırken, güçlü, stabil ve zarif bir tasarım sunuyor.

Gizli perlatör ve Cold Start ile su ve enerji tasarrufuna destek sağlıyor

Tüm tasarım sürecinde sürdürülebilirliğin ön planda tutulduğu ve 35 mm gövde çapıyla Roca’nın en ince tasarımı olarak öne çıkan Nu Armatürler, sürdürülebilirliği ve kaliteyi bir araya getiriyor. Gizli perlatör ve Cold Start özellikleri sayesinde su ve enerji tasarrufu sağlarken, karbondioksit salınımını da azaltan Nu Armatür Koleksiyonu’nun ambalajlama ve nakliye süreçlerinde tek kullanımlık plastikler kullanılmıyor. Ayrıca, karbon ayak izinin azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla koleksiyonun üretimi Avrupa’da gerçekleştiriliyor.

Roca’nın tarihindeki en çok ödül alan koleksiyon

Lansmanından bu yana iF Design Award 2024 ile yedinci ödülünü alan Nu Koleksiyonu; Red Dot, BDNY, Monocle, Iconic Awards, Dezeen ve Good Design ödülleriyle birlikte Roca’nın tarihindeki en çok ödül alan koleksiyon olma özelliğini taşıyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 79 üretim tesisi ile 22 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 2,09 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>