Haberde Bursa

Taha Gürbüz’ün yeni şarkısı “İşe Yaramazlar”, 27 Eylül Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında!

27.09.2024
1

Bağımsız müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Taha Gürbüz, önümüzdeki aylarda yayımlayacağı “Ruh Halim Ektedir” isimli albümünün ilk teklisi “İşe Yaramazlar”ı 27 Eylül Cuma günü müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Aynı gün, sanatçının şarkı için yapay zeka yardımıyla hazırladığı klip de sanatçının YouTube kanalında dinleyicilerle buluşacak.

Taha Gürbüz, yeni albümü “Ruh Halim Ektedir”in habercisi olan “İşe Yaramazlar” isimli teklisi ile dinleyiciyi, kendini ifade etmeyi engelleyen endişe, kaygı, korku ve karamsarlık gibi duyguların derin bir yolculuğuna çıkarıyor. Şarkı, bu karamsar duyguları betimleyerek başlıyor ve ardından hayatın olumsuzluklarını, çıkmazlarını kabul etme sürecine geçiyor. Her şeye rağmen bu duyguların insanı pes ettirmediğini ve hayatı olduğu gibi kabul etmenin önemini vurguluyor. Synth seslerin hakim olduğu ve funk gitarlarla zenginleştirilen bu parça, hem bir singer-songwriter duygusallığına hem de dans ritimlerine sahip.

Sözü, müziği ve düzenlemesi Taha Gürbüz’e ait olan “İşe Yaramazlar“ın kayıtları sanatçının home stüdyosunda tamamlandı. Şarkının mix’i Alpay Vural ve Taha Gürbüz, mastering’i ise Pinhani grubundan tanıdığımız Eray Polat tarafından tamamlandı. Dinleyiciyi şarkının ritmiyle rengârenk bir dünyaya yolculuğa çıkaran video klip de sanatçı tarafından yapay zeka yardımıyla hazırlandı. Şarkının tanıtım fotoğrafları ise fotoğraf sanatçısı Orçun Karamustafa tarafından çekildi.

Taha Gürbüz, “İşe Yaramazlar” ile müzikseverleri yeni albümüne bir adım daha yaklaştırırken, şarkının taşıdığı duygusal derinlik ve müzikal zenginlik ile yine dikkatleri üzerine çekiyor. “İşe Yaramazlar”, 27 Eylül Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

Spotify
YouTube
Instagram
AppleMusic

İşe Yaramazlar Künye:

Söz – Müzik: Taha Gürbüz

Düzenleme: Taha Gürbüz, Alpay Vural

Synths / Beats/ Electro Gitar : Taha Gürbüz

Synths: Alpay Vural

Final Gitar Solo: Umut Yumurtacı

Geri Vokaller: Çiğdem Doğmuş, İnci Şirin

Kayıt: Taha Gürbüz Home Studio

Mix: Alpay Vural, Taha Gürbüz 

Mastering: Eray Polat

Yapım: Taha Gürbüz

Yayın: JokerStore

Fotoğraf: Orçun Karamustafa

Lyric Video: Taha Gürbüz

Menajer / Basın İletişim: İnci Şirin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>