Haberde Bursa

Tamirat Tadilat Dünya Turu, DMAX’te başlıyor

27.09.2024
1
Usta tamirci Marc “Elvis” Priestly ve tecrübeli araba tüccarı Mike Brewer’ın sunduğu Tamirat Tadilat, bu sezon “Tamirat Tadilat Dünya Turu” ile ekran karşısına geliyor. İlk kez dünyaya açılan ikilinin karşılaştıkları riskler, bu sefer çok daha yüksek! Teslim tarihleri daha kısa ve tamiratlar her zamankinden çok daha şaşırtıcı… Tamirat Tadilat Dünya Turu, ilk bölümüyle 30 Eylül Pazartesi 18.35’te DMAX’te başlıyor.

Heyecan verici yeni sezonda; Mike ve Elvis ABD’den Avustralya’ya, Avrupa’dan Birleşik Krallık’a kadar birçok ülkeye seyahat ediyor. Her bölümde, her ülkeden restorasyona ihtiyaç duyan ikonik araçlar bulunuyor ve hayata döndürülüyor. Mike, gittikleri ülkelerde ikonik araçların izini sürerken Elvis de yerel tamircilerle birlikte tüm sihirlerini kullanarak bu araçları eski ihtişamlarına kavuşturuyor.

Yayınlanacak ilk bölümde; Kuzey İtalya’ya giden ikili, son analoglardan biri olan Ferrari 348 bulur. Eski F1 McLaren tamircisi Elvis için bu, zorlayıcı bir araçtır. Mike, Ferrari bölgesinin kalbinde, Maranello’da bir çalışma alanı ayarlar ve onlara yardım etmesi için efsanevi Ferrari Classiche koleksiyonunda saygın bir motor yapım ustasıyla bir toplantıya gider. Elvis mekanik aksamlarla ilgilenirken Mike da yıpranmış ön tampon ve satış sonrası direksiyon simidi için bazı tasarruflu çözümleri ortaya çıkarır.

Tamirat Tadilat Dünya Turu, ilk bölümüyle 30 Eylül Pazartesi 18.35’te DMAX’te.

DMAX Kanal Bilgileri; Digiturk 186, D-Smart 46, Kablo TV 35, Tivibu 54, TV+ 39, Türksat 4A, S Sport Plus.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>