Yeni Yüzyıl Partisi’nden Siverek’e Güçlü Atama: Hasan Güngörmezli İlçe Başkanı Oldu
Yeni Yüzyıl Partisi’nden Siverek’e Güçlü Atama: Hasan Güngörmezli İlçe Başkanı Oldu
Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’ın imzasıyla, Şanlıurfa Siverek İlçe Başkanlığı’na Hasan Güngörmezli atandı.
Genel Başkan Mehmet Ali Arslan, atama kararını duyururken Siverek’e ve bölgeye verdikleri önemin altını çizdi. Arslan, “Siverek, tarihî ve kültürel bir zenginliğe sahip, köklü bir ilçemizdir. Bu değerli ilçemizde halkımızla daha güçlü bir bağ kurmak, sorunlara çözüm üretmek ve yeni bir siyaset anlayışıyla hizmet etmek için yola çıktık. Hasan Güngörmezli’nin bilgi ve tecrübesiyle Siverek’e yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” dedi.
Hasan Güngörmezli’ye yeni görevinde başarılar dileyen Arslan, Siverek halkına seslenerek “Hep birlikte adaletin, eşitliğin ve kalkınmanın sesi olacağız. Siverek’te çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Halkımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.
Yeni Yüzyıl Partisi’nin Siverek’te güçlü bir yapı kuracağını vurgulayan Arslan, Güngörmezli liderliğindeki teşkilatın ilçeye önemli projeler ve sosyal çalışmalar kazandıracağını belirtti.
Yeni görevine başlayan Hasan Güngörmezli ise, Siverek halkına hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Mehmet Ali Arslan’a bu önemli görev için teşekkür ediyorum. Siverek’te halkımızın sesi olmak, sorunlarına çözüm üretmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Yeni Yüzyıl Partisi, yerel ve ulusal siyasette iddialı adımlar atmaya devam ederken, Siverek İlçe Başkanlığı’ndaki bu yeni dönem büyük bir heyecanla başladı.